Rólunk

Tisztelt Látogató!

A Horváth Kereskedelmi Kft. 1989-ben alakult háromtagú családi vállalkozásként. Kedvező földrajzi elhelyezkedésünk és városunk folyamatos fejlődése tette lehetővé, hogy partner cégeinkkel együtt ma egy 25 fős kollektíva biztosíthassa vevőink magas színvonalon történő, gyors, pontos kiszolgálását.

Boltjainkban megtalálhatóak, az ismert világhírű márkák mellett, a magyar gyártók termékei is, a legegyszerűbbtől az ipari minőségig.

A Horváth Kereskedelmi Kft. szerszámgépeket, kéziszerszámokat és ezek tartozékait kínálja széles választékban a vásárlók számára, legyen szó házi barkács, ezermester tevékenységekről, vagy profi felhasználói igényekről.

Boltunkban munkatársaink szakmai segítséget nyújtanak a vásárló elképzelése, az elvégzendő munka, vagy a felhasználás jellegétől függően, hogy az igények szerinti legmegfelelőbb termék kerüljön kiválasztásra. Kívánság szerint segítünk összeállítani a ház körüli, vagy a lakásban általában elvégzendő, felmerülő tevékenységekhez elengedhetetlen szerszámgépeket, szerszámokat, melyekkel minden szerelés, javítás, átalakítás könnyedén megoldhatóvá válik. Természetesen, nem csak a vásárláskor, hanem előtte is, és azután is bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban állunk vásárlóink rendelkezésére, akár személyesen a boltunkban, vagy pedig telefonon, email-ben.

Oldalunkon mindig megtalálhatja forgalmazóink legfrissebb katalógusait, melyekből előre tájékozódhat kínálatunkról, termékeink részletesebb paramétereiről, a felhasználhatóságuk jellegéről, változataikról és a kihasználhatóságukat még teljesebbé tevő kiegészítőikről, tartozékaikról.